De Strafrechtswinkel Tilburg is een vrijwilligersorganisatie. De organisatie bestaat uit universitaire rechtenstudenten die zich op vrijwillige basis bezig houden met het bieden van goede rechtshulp. Een aantal keren per maand sparren de rechtenstudenten met advocaten uit de praktijk die jarenlange ervaring hebben op het gebied van het strafrecht. Hiermee zorgen wij dat u de hulp krijgt die u verdient! 

Bestuurs- en Strafrecht  

Juridische hulp is vaak prijzig, wat voor u een obstakel kan zijn om juridische hulp te zoeken. De Strafrechtswinkel Tilburg biedt gratis juridisch advies op het gebied van het straf- en bestuursrecht. Zo maken we goed juridisch advies toegankelijk voor iedereen. 

Onze hulp is breed. U kunt bijvoorbeeld denken aan antwoord op uw juridische vragen. Ook kunnen wij u helpen met het opstellen van een bezwaarschrift, u ondersteunen bij een politieverhoor of u bijstaan in de rechtszaal. Tijdens ons inloopspreekuur adviseren en informeren wij u concreet over de mogelijkheden die op uw situatie van toepassing zijn.