Hoewel Stichting Strafrechtswinkel Tilburg bestaat uit studenten die op vrijwillige basis rechtsbijstand verlenen, wordt de stichting tevens ondersteund door twee ervaren advocaten. Deze ketenpartners zijn een integraal onderdeel in de werkketen van de Strafrechtswinkel. Het feit dat onze vrijwilligers altijd kunnen terugvallen op de kennis en ervaring van deze partijen, stelt ons als Strafrechtswinkel in staat u altijd te kunnen voorzien van passende en adequate rechtsbijstand.

Ketting Strafadvocatuur (2019 – heden)

mr. M. (Marjolijn) Ketting stond aan de wieg van Stichting Strafrechtswinkel Tilburg en stelt al geruime tijd haar kennis ter beschikking aan onze vrijwilligers. In 2011 werd Ketting Strafadvocatuur opgericht. Ketting Strafadvocatuur heeft als doel om het verschil te maken binnen het strafproces, zodat de cliënt er niet alleen voor staat. Dit doen zij door veel aandacht te besteden aan de persoon en/of het bedrijf, wanneer u met het strafrecht te maken heeft. Door goed te luisteren, zelf te “rechercheren” en de juiste vragen te stellen. mr. M. Ketting staat geregistreerd bij de orde van advocaten op het hoofdrechtsgebied strafrecht en de subrechtsgebieden jeugdrecht, financieel economisch strafrecht, jeugdstrafrecht en tbs.

Klik hier voor meer informatie over Ketting Strafadvocatuur.

HODB Advocatuur (2022 – heden)

mr. H.O. (Hein) de Boer verleent al jaren juridische bijstand waarbij hij de menselijke maat hoog in het vaandel heeft. In 2020 leidde dit ertoe dat HODB Advocatuur werd opgericht. Aangezien de kernwaarden van dit kantoor veel raakvlakken heeft met de principes van Stichting Strafrechtswinkel Tilburg, is er in 2022 een vruchtbare samenwerking ontstaan. mr. H.O. de Boer kenmerkt zich door de specifieke aandacht die hij aan zijn cliënten besteedt, tezamen met zijn uitgebreide kennis van het straf- en bestuursrecht. mr. H.O. de Boer staat geregistreerd bij de orde van advocaten op het hoofdrechtsgebied strafrecht.

Klik hier voor meer informatie over HODB Advocatuur.

Stichting Allemansrecht (mei 2023 – heden)

Op 1 mei 2023 is de stichting Allemansrecht gestart met het verlenen van financiële steun aan de Strafrechtswinkel. De stichting Allemansrecht is van mening dat de toegang tot het recht in Nederland en elders in de wereld helaas nog niet vanzelfsprekend is. Daar wil de stichting verandering in aanbrengen. Dat doet zij door projecten te ondersteunen die dat doel dichterbij brengen.

Klik hier voor meer informatie over de stichting Allemansrecht.